Hoidot


Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta rentouttaa ja rauhoittaa tehokkaasti. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään yläselkää, hartioita, käsivarsia, niskaa, kallon pohjaa, päätä, kasvoja ja korvia. Käsittely tehdään tuolilla istuen paidan päältä. Paidan on hyvä olla kaulukseton. Korut, hiuslenksut, ja silmälasit otetaan pois ennen hoitoa. 

Intialainen päähieronta parantaa mm. hartiaseudun ja päänahan verenkiertoa, lievittää stressiä, migreeniä, päänsärkyä, ahdistusta, unettomuutta, levottomuutta ja jännittyneisyyttä. 

Intialainen päähieronta ei sovi, jos asiakkaalla on aivoverenkiertohäiriöitä, flunssa tai muu tulehdustila, syöpä, tarttuva ihotauti, epilepsia, Menierin tauti, hyvin korkea tai alhainen verenpaine. Mikäli olet epävarma, tarkista aina ensin lääkäriltäsi voidaanko sinulle tehdä intialainen päähieronta. Intialainen päähieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, joten hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä.


Reiki -energiahoito

Reiki on yksi käytetyimpiä ja suosituimpia energiahoitomuotoja, jonka juuret ovat pitkällä idän perinteissä. Japanilainen Mikao Usui löysi Reikin uudelleen 1900-luvun alussa. Japaninkielinen sana Reiki tarkoittaa universaalia elämän energiaa.


Reiki on kehoa ja mieltä rentouttava kosketushoito. Reiki -hoidon avulla voidaan tuoda helpotusta stressiin, rentouttaa ja tuoda hyvää oloa, helpottaa fyysisiä kipuja ja tukea terveyttä sekä henkistä kehitystä. Reiki täydentää mainiosti muita hoitomuotoja.
 

Reiki -hoidossa asiakas lepää mukavasti vaatteet päällä hoitopedillä viltin alla. Hoidossa käydään läpi koko keho, ensin hoidettavan levätessä selällään, jonka jälkeen hän kääntyy vatsalleen tai kyljelleen. Reiki-hoitaja kanavoi energiaa käsiensä kautta hoidettavaan. Reiki-hoidossa ei hierota, vaan käsiä pidetään kevyesti hoidettavan keholla. Energia virtaa sinne, missä hoidettava sitä eniten tarvitsee. Hoidon aikana hoidettava voi tuntea erilaisia fyysisiä tai psyykkisiä tuntemuksia, tai kokea syvää rentoutumista. 


Reiki on lempeä ja turvallinen hoitomuoto, joka sopii kaikenikäisille.
 
Reiki-hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, joten hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä. 


Brain Relief® -hoito

Brain Relief on syvärentouttava kosketushoito, joka tarjoaa keholle ja mielelle mahdollisuuden hetken hengähtämiseen. Brain Relief perustuu hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin. Brain Relief tasapainottaa hermoston toimintaa sekä tukee kehon omia palautumismekanismeja. Suomessa kehitetyssä hoidossa yhdistyvät vanhat aasialaiset ja suomalaiset painallus- ja hierontatekniikat, sekä uudet oivallukset. Hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen.


Relief -hoito kestää 50 min, mutta aikaa on varattu 60-75 minuuttia. Saavuthan täsmällisesti sovittuna aikana niin mahdollistat rauhallisen hoitokokemuksen myös muille asiakkaille, kiitos. 


Hoito tehdään vaatteet päällä, selinmakuulla hoitopöydällä ja siinä käsitellään pää, hartiat yläselkä, kädet ja jalat. Hoitoon on hyvä tulla puhtain, avoimin hiuksin ja ohuella kauluksettomalla paidalla ja sukilla. Kellot ja korut otetaan pois ennen hoitoa. Hoitovaikutuksen maksimoimiseksi on hyvä rauhoittaa loppupäivä, eikä kiirehtiä stressaaviin töihin tai tehtäviin. 


Brain Relief sopii kaikille perusterveille lapsille, nuorille ja aikuisille. Hoitoa ei kuitenkaan voi tehdä, jos asiakkaalla on kuume, aktiivinen tulehdus, vahva psyykelääkitys, aktiiviset syöpähoidot tai hoitamaton syöpä. Kerrothan hoitoon tullessasi, jos sinulla on kallo- tai kaularankavaurio, akuutteja iho-ongelmia (jos kosketus tuottaa kipua) tai muita kipuja. Jos epäilet sairautesi tai lääkityksesi olevan esteenä hoidolle, tarkista asia aina ensin lääkäriltäsi. 

Äänimaljahoito 

Äänimaljahoito on hermoston toimintaa tasapainottava syvärentouttava hoito, jonka vaikutus perustuu myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Äänimaljahoito hoitaa lempeästi niin kehoa kuin mieltä. Äänimaljoja soitettaessa äänivärähtelyt etenevät kehon nesteessä syvälle kehoon, saaden solut värähtelemään. Äänimaljahoidossa pyritään lepohermoston aktivoimiseen ja stressihermoston rauhoittamiseen. Maljojen soinnilla on tavoitteena laskea aivoaallot toiminnalliselta tasolta unen ja valveen rajamaille, syvään rentouden tilaan.

Äänimaljahoito soveltuu erinomaisesti, jos olet stressaantunut, kaipaat rauhoittumista, palautumista ja syvärentoutusta, sinulla on unettomuutta tai jännitystä kehossa. 

Äänimaljahoidossa käydään läpi koko keho hoidettavan ollessa sekä päin- että selinmakuulla. Hoidettava lepää mukavasti hoitopöydällä vilttiin peiteltynä. Hoito kestää 60 minuuttia, sisältäen alustuksen, maljahoitoa noin 45 min. sekä rauhallisen palautumisen. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä, sekä välttää raskasta liikuntaa tai stressaavaa tekemistä. 

Hoitoa ei voi tehdä, jos asiakkaalla on vakava sydänsairaus, sydämentahdistin, akuutti tulehdus/kuume, aktiiviset syöpähoidot, tai jos asiakas on raskaana. (Raskaana olevat voivat osallistua sointukylpyyn, jossa maljoja ei soiteta keholla). 

Jos epäilet sairautesi olevan esteenä hoidolle, tarkista asia aina ensin lääkäriltäsi. 
Sointukylpy/ äänimalja ryhmärentoutus 

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus. Sointukylvyssä harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat sinut rentoutumisen tilaan, jossa sekä keho että mieli voivat päästää irti jännityksistä, huolista ja kiireestä. Sointukylpy on jokaiselle yksilöllinen kokemus ja ainutlaatuinen matka omaan sisimpään.

Sointukylvyssä ryhmäläiset lepäävät jumppamatoilla viltin alla, tai vaihtoehtoisesti istuvat ringissä/puolikaaressa tuoleilla. Sointukylpyohjaaja soittaa meditaatiokelloja, äänimaljoja, gongia ja muita soittimia. 

Sointukylpy soveltuu erinomaisesti esimerkiksi virkistys- ja työhyvinvointipäiviin, ystäväporukoille, polttareihin, harrastusryhmille, työpaikoille, ikäihmisten ryhmiin jne. 

Sointukylpyä ei suositella henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai aktiiviset syöpähoidot. 


Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita